Skip to content

bet365 Poker

ВХОД към bet365 Покер

bet365 Poker – Покерът е една от най-бързо развиващите се игри в света. Букмейкъри и компании инвестират милиони годишно в този спорт за може той да се развира качествено. Понякога лошия късмет играе роля в нашите загуби. Но в повечето случаи, това, което се нуждае от корекция е нашата игра, съзнание или психология.

Bet365-Logo-bonus-zalozi bet-bg.com

Преди да седнете на покер масата, трябва да се запознаете със силата на ръцете и правилата на покера. Това са 10-те ръце, които всеки играч трябва да знае, преди да се присъедини към екшъна:

1. Роял флъш

Най-известната ръка в покера. Роял флъш е непобедима ръка. Тя се състои от асо, поп, дама, вале и десетка от една боя.

2. Стрейт флъш

Пет поредни карти от една боя. В случай на две такива ръце печели по-високият стрейт флъш.

3. Каре

Четири еднакви карти и една допълнителна, наречена „кикър“. В случай на две такива ръце печели играчът с по-високата пета карта („кикър“).

4. Фул хаус

Три еднакви и чифт от други две еднакви карти. В случай на две такива ръце печели ръката с по-висока тройка.

5. Флъш

Пет непоредни карти от една боя. В случай на две такива ръце печели по-високият флъш.

6. Стрейт

Пет поредни карти от различни бои. В случай на две такива ръце печели по-високият стрейт.

7. Тройка

Три еднакви и две различни карти. В случай на две такива ръце печели играчът с по-високата от останалите две, ако е необходимо – втората по-висока карта („кикър“).

8. Два чифта

Две еднакви заедно с други две еднакви карти и един кикър. Ако и двамата играчи имат еднакви два чифта, печели този с по-висок кикър.

9. Чифт

Две еднакви и три различни карти. В случай на две такива ръце печели играчът с по-високата от останалите три карти, ако е необходимо – втората и третата най-висока карта.

10. Висока карта

Всяка ръка, която не влиза в нито една от описаните категории. В случай на две такива ръце печели най-високата карта, като например „асо-хай“ (най-висока карта асо).

Също така ще ви предложим едно просто правило на д-р Карднър в три стъпки, които могат да променят вашето покер развитие завинаги.

bet365 Poker – Регистрация и бет365 бонус

1. Водете си покер дневник (първо правило в покера)

Свикнете да запазите покер забележки, като отбелязва не само води, но и три други видове информация.

– опишете подробно загубените ръцете в покера. Включва всички съответни подробности (стаковете, позицията и други дейности). Колкото повече подробности, които добавяте, толкова по-добре е за Вас.

2. Анализирайте всяка ръка за възможностите за подобрение и записвайте това, което трябва да се промени.

Забелязваш ли всякакви възможности за развитие на покер ръката? Има ли конкретна грешка, която може да се случи и заслужава ли си риска в тази poker ситуация? Задайте си тези въпроси и обърнете внимание на отговорите.

bet365 mobile

3. Запис на конкретните действия

Запис на конкретните действия, които трябва да бъдат извършени, за да направите промени в начина си на мислене, чувствата и поведението. Това може да е най-трудната част от упражнението, но усилията за подобрение може да бъдат много възнаградени.

За да разберете повече за букмейкъра bet365, може да посетите www.bet-bg.com и да прегледате тяхното бет365 ревю.

bet365 Poker – Регистрация и Бонус

zalagam

error: Content is protected !!