Skip to content

bet365 Вход | Бонус за нови играчи от България

Bet365-Logo-bonus-zalozi bet-bg.com

| bet365 ВХОД |

bet365 Спортни Залози – Как можете да залагате ?

 1. Влезте в сайта на bet365
 2. Натиснете върху бутона „Заложи
 3. Ще се отвори малък прозорец на който пише „bet365 Регистрация„:

4. Попълнете полетата с нужната информация за Вас. (Моля, дайте коректни данни, тъй като на по-късен етап ще се наложи да правите плащания, депозит, тегления с тези данни)

5. Направете депозит: След като направите регистрацията си, автоматично ще се появи нов прозорец за Депозит. Там напишете номера на вашата дебитна/кредитна карта, CCV номера (последните 3 цифри от гърба на вашата карта) и дата на изтичане.

6. Вече сте готови да направите първия си залог! За повече информация как да направите първия си залог и да получите паричен бонус, посетете нашата бет365 страница тук.

bet365 спортни залози Bonus:

 • bet365 оферта нова сметка

  Открийте си сметка днес и вземете Бонус Депозит. Открийте си сметка, депозирайте и ще имате право на бонус за Вашия квалифициращ депозит. След като откриете сметка, ние ще Ви изпратим по имейл 10-цифрен Код на Оферта, завършващ на NCDBG. За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти и след това Въведете Код на Оферта.

 • bet365 Бонус за Евро Мачове

  bet365 Bonus оферта за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бет365 спортни залози онлайн. Регистрация в сайта и бонус.

 • bet365 Bonus за Тенис

  bet365 имат чудесна нова оферта за тенис, която Ви дава шанс да спечелите бонус. За множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп.

 • Нулево Равенство – Отменен Залог

  Вече няма да Ви е скучно при резултат 0:0 с нашата оферта Нулево Равенство – Отменен Залог. Направете залог на НЯКОЙ пазар Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст на НЯКОЙ мач, и ако той завърши 0:0, ние ще възстановим залога Ви, ако той е губещ. Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0, ще бъде възстановен само останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди мача, и срещата завърши 0:0, ще бъде върнат само новият залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е bet365 На Живо(live), офертата няма вече да е валидна.

bet365 Mobile

bet365 Mobile може да буде отворен от всеки смартфон или таблет на www.mobile.bet365.com. бет365 мобилно приложение за Android & Apple iOS.

След като си направите регистрация в сайт на бет365, вече ще имате достъп до bet365 casino & bet365 poker.

Zalagam BG

error: Content is protected !!